Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Αποχαιρέτησε ο Ρίμπο. Ανακοίνωσε την αποστολή του ντέρμπι ο Δώνης


Μετά τον σκληρό αποκλεισμό από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η ΑΕΚ καλείται να προσγειωθεί άμεσα στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague με ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Την Παρασκευή έγινε μία χαλαρή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν στον αγώνα της Πέμπτης με την Ομόνοια, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα. Το παρών έδωσε και ο Ριβάλντο, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και στη συνέχεια αποχαιρέτησε παίκτες και προπονητικό τιμ, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία.
Έβγαλε αποστολή

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε πρόωρα και την αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός αυτής τους τραυματίες Άλβες, Μαντούκα, Χετεμάι και τους Ενσαλίβα, Κουτρομάνο, Μπερνς, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου.

Η αποστολή του ντέρμπι: Σάχα, Μάχο, Ράμος, Γεωργέας, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Κυργιάκος, Καφές, Λαγός, Μπλάνκο, Σκόκο, Εντίνιο, Μπασινάς, Παυλής, Ζορμπάς.

** Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 18.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: