Κυριακή, Αυγούστου 10, 2008

Δεν παίζει ούτε σήμερα ο Ντιόγκο με Πορτουγκέζα. Ως πού μπορεί να έχει φτάσει προσφορά του Ολυμπιακού


Το ‘πε και το ‘κανε τελικά ο Σωκράτης Κόκκαλης! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μπροστά στην επιθυμία του να φέρει στο Λιμάνι τον Ντιόγκο, δεν σκέφτηκε ούτε αυτή τη φορά τα χρήματα και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε στην Πορτουγκέζα πρόταση μέχρι και ύψους 9,5 εκατ. ευρώ, προσφορά που αποδέχθηκε ο Μανουέλ ντα Λούπα. «Ο Ολυμπιακός μάς έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση και θα την αξιολογήσουμε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα », έλεγε χθες ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου. Άλλες πληροφορίες, θέλουν την προσφορά να φτάνει στα 8 εκατομμύρια, αλλά όπως έχει δηλώσει ο Χρυσικόπουλος το ποσόν που τελικά θα διατεθεί θα τα μάθουμε στο τέλος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης των «ερυθρόλευκων», κάτι που φαίνεται και από την απόφαση του νεαρού φορ να μείνει εκτός αποστολής και για τον σημερινό αγώνα με την Κρουζέιρο. Ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρας αύριο ή μεθαύριο, πιθανότατα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδος, με ετήσιες απολαβές ένα εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Ντιόγκο και η οικογένειά του ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την Πορτουγκέζα να μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους, που δεν ήταν άλλα από το να κάνει ο νεαρός άσος το βήμα για την Ευρώπη μέσω του Ολυμπιακού. Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως αν ο παίκτης δεν πίεζε τόσο πολύ τη διοίκηση της ομάδας, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα τον έκανε... δικό του.

Κινείται και για δεύτερο επιθετικό

Αφού ολοκληρωθεί και τυπικά πλέον η μεταγραφή του Ντιόγκο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός ακόμη επιθετικού. Τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι αυτά του Εντού της Μπέτις (διακαής πόθος του Βαλβέρδε), του Φαρίας της Πόρτο (τον παραχωρούν οι «δράκοι»), του Ααρόν της Βαλένθια (επιμένει πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ακουστεί και το όνομα του Πορτίγιο.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: