Κυριακή, Αυγούστου 03, 2008

Βγενόπουλος: "Δέσμιοι κανενός"


Στην ονομασία του γηπέδου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος καθώς η "Marfin" κατέθεσε προσφορά ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο στον πρόσφατο διαγωνισμό, ώστε το γήπεδο να πάρει την ονομασία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Goal", με μοναδικό σκοπό να μη δοθεί το όνομα του γηπέδου σε εταιρεία "ξένη" προς τα συμφέροντα του συλλόγου...

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε για το θέμα: "Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο εκδοχές για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη είναι να αποφασιστεί ότι θα πωληθεί το «naming» του γηπέδου και με τον τρόπο αυτό να υπάρξουν έσοδα της τάξεως των 23 εκατ. ευρώ, που θα αφορούν αυτό το μεγάλο έργο για τον Παναθηναϊκό. Η δεύτερη εκδοχή είναι να μην ισχύσει αυτή η διαδικασία. Και να ονομαστεί το νέο μας γήπεδο "Panathinaikos Stadium" ή "Panathinaikos Arena".

Ως "Marfin' μπήκαμε σε αυτήν τη διαδικασία, διότι δεν θέλαμε να δοθεί το "brand name" σε εταιρεία "ξένη" προς τον Παναθηναϊκό και τα συμφέροντά του. Εάν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίσει να κρατήσει το όνομα και να μην υπάρξει διαγωνισμός, άρα και τα επιπλέον έσοδα, που θα προκύψουν μέσω αυτού, είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα από την πλευρά μας.

Σας εξήγησα τις προθέσεις μας. Δεν θέλουμε να είναι ο Παναθηναϊκός δέσμιος κανενός! Απλώς αντί να αποκτήσει το "naming" του γηπέδου κάποια άλλη εταιρεία και το γήπεδο του Παναθηναϊκού να φέρει, επί παραδείγματι, το όνομα μιας εταιρείας, όπως η "Intracom" ή η "Coca Cola", είπαμε να κάνουμε την κίνηση αυτή και να υπάρχει το όνομα της "Marfin" στο γήπεδο του Παναθηναϊκού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: