Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Με «Κάρα» αλλά χωρίς Μάντζιο για την πρόκριση ο ΠΑΟ


Η ώρα που ο Παναθηναϊκός θα επισημοποιήσει την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει. Το βράδυ της Τρίτης (21.45. ΝΕΤ), σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» του Χενκ Τεν Κάτε θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το «2-1» του πρώτου αγώνα απέναντι στην Σπάρτα και να γίνουν η πρώτη -χρονικά- ελληνική ομάδα που εξασφαλίζει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου».

Ο Ολλανδός τεχνικός επανέλαβε πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Δευτέρας πως δεν θεωρεί δεδομένη την πρόκριση του «τριφυλλιού» μετά την νίκη της ομάδας του στην Πράγα και περιμένει από τους παίκτες του να... τελειώσουν την δουλειά με επαγγελματικό τρόπο. «Πρώτα από όλα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα», τόνισε μεταξύ άλλων δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας του πριν από ένα τόσο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει.

Ο Τεν Κάτε είδε τον Γιώργο Καραγκούνη να βγάζει δίχως πολλά προβλήματα της βραδινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως ο διεθνής μέσος θα πάρει την θέση του στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν αυτήν την φορά σε διάταξη 4-2-3-1 μιας και στην Τσεχία είχε προτιμηθεί ένα σχήμα με τρεις αμυντικούς χαφ (Τζιόλης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο). Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γκαλίνοβιτς ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Νίλσον, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι και Βύντρα. Ζιλμπέρτο και Σιμάο διατηρούν το προβάδισμα για τους δύο ανασταλτικούς ρόλους στο κέντρο, δεξιά θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Καραγκούνης ενώ πίσω από τον Σόουζα θα παίξει ο Κλέιτον με τον Νίνη (είχε έναν μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση) να θεωρείται «αουτσάιντερ» αυτήν την στιγμή.

Από την αποστολή του αγώνα «κόπηκαν» οι Παπαδόπουλος, Λεοντίου, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης, Μουν, ο ανέτοιμος Ρουκάβινα που δύσκολα θα προλάβει ακόμα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και ο Βαγγέλης Μάντζιος που δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, η υπόθεση παραχώρησης του οποίου στον ΟΦΗ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα, θα βρίσκεται αυτήν την φορά στον πάγκο των «πράσινων».

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: