Σάββατο, Αυγούστου 09, 2008

Σε αναμμένα κάρβουνα για Ντιόγκο !


Το σήριαλ της μεταγραφής του Ντιόγκο συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να περιμένει το πολυπόθητο ναι της Πορτουγκέζα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ντιόγκο θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλ, σύμφωνα με τα Βραζιλιάνικη Μέσα Ενημέρωσης, η Βραζιλιάνικη ομάδα αύξησε την τιμή του παίκτη ζητώντας 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό, παρότι η εξέλιξη δεν ήταν η επιθυμητή καθώς περίμεναν το ναι της Πορτουγκέζα στην παραχώρηση του παίκτη, υπάρχει η πίστη ότι ο Ντιόγκο θα πιάσει λιμάνι και καμφθεί η αντίσταση της Πορτουγκέζα.

Το ενδιαφέρον ομάδων όπως της ΤΣΣΚΑ και της Λοκομοτίβ Μόσχας δεν ανησυχούν την διοίκηση του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας ότι η προσφορά είναι καλύτερη οικονομικά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δείχνει ο πιο ένθερμος θαυμαστής του Ντιόγκο, αφού πιστεύει πολύ στην αξία του και θεωρεί ότι η μεταγραφή δεν θα χαλάσει, παρά τις απαιτήσεις της Πορτουγκέζα.

Ωστόσο, η μητέρα του παίκτη ήρθε στην Ελλάδα και ξεναγήθηκε στο Καραϊσκάκη μένοντας εντυπωσιασμένη από τα όσα είδε. Συγκεκριμένα εντύπωση της έκαναν οι παλιές φωτογραφίες με παίκτες του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, αναγνωρίζοντας τον Ζιοβάνι. Η Κλαούντια Μπαζιλίνα υποστήριξε πως ο Ντιόγκο έκανε ότι περνάει από το χέρι του ώστε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Το κλίμα είναι το ίδιο με την Βραζιλία όπως τόνισε, κάτι που θα βοηθήσει τον Ντιόγκο στην προσαρμογή του. Η μητέρα του Ντιόγκο έχει ζητήσει επιτακτικά από την διοίκηση της Πορτουγκέζα την πώληση του γιού της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε! καλά τώρα ας πάρουμε τη μαμά,αφού της αρέσει και για το γιο αργότερα, βλέπουμε.