Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2008

Θέμα χρόνου του Ντιόγκο! Συνεδριάζει σήμερα η Πορτουγκέζα


Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό! Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου εκφράζουν την αισιοδοξία ότι αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη (20/08), ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα βρίσκεται στην χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πορτουγκέζα, στο νέο Δ.Σ. που θα γίνει σήμερα, θα συναινέσει στην παραχώρηση του νεαρού φορ στους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Αυτό φέρεται να παραδέχθηκαν χθες στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους οι Μανουέλ Ντα Λούπα και Λιούις Λαούκα. Οι δύο ισχυροί άνδρες της Πορτουγκέζα υποστήριζαν ότι περιμένουν κάτι νέο από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναφέρονταν σε νέα βελτιωμένη πρόταση των Πειραιωτών, η οποία θα καλύψει αυτή τη φορά τις απαιτήσεις τους.

Πάντως, ο Ντιόγκο συνεχίζει να πιέζει τους διοικούντες της ομάδας του να τον δώσουν στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που τους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και συγκεκριμένα την Λοκομοτίβ Μόσχας, που προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να κάνει δικό της τον παίκτη. «Περιμένω να με ειδοποιήσουν ότι τελείωσε η μεταγραφή, να φύγω Ελλάδα», είπε με σιγουριά ο νεαρός άσος στους δημοσιογράφους της χώρας του.
Ριγκέτι: Λίγη υπομονή ακόμη...

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Ριγκέτι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Ντιόγκο, αλλά όχι ακόμη με την Πορτουγκέζα: «Τα πράγμα σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ντιόγκο δεν είναι ξεκαθαρισμένα. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι οι επαφές συνεχίζονται με σκοπό να υπάρξει μια συμφωνία ανάμεσα στην Πορτουγκέζα και στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή».
Εσπινόσα: Πρέπει να μάθουμε και χωρίς αυτόν

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Πορτουγκέζα, Βαλδίρ Εσπινόσα προανήγγειλε την αποχώρηση του Ντιόγκο από την ομάδα: «Ο Ντιόγκο είναι μεγάλος παίκτης, αλλά αυτές τις ημέρες προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Εμείς πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: