Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2008

Εκανε το γύρο του κόσμου η μεταγραφή του Ντιόγκο!


Το γύρο του κόσμου έκανε η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό:

«Επιτυχία για τον Ολυμπιακό, που κατάφερε να υπογράψει τον Βραζιλιάνο σταρ Ντιόγκο, που είναι ένα από τα ταλέντα της χώρας», έγραφε το αμερικάνικο σάιτ «ESPN», ενώ η ιστοσελίδα «gazettaesportiva» τόνιζε:

«Ο Ντιόγκο ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό. Μετά από διαπραγματεύσεις ημερών η Πορτουγκέζα είπε τελικά το «ναι», συμβαδίζοντας με την επιθυμία του παίκτη».Η «Oglobo» υπογράμμιζε: «Ναι, είναι στην Ελλάδα. Ο πρώην πλέον σταρ της Πορτουγκέζα ανήκει στον Ολυμπιακό, που ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό».

Την είδηση φιλοξενούσε και το γαλλικό πρακτορείο, από το οποίο το αναμετάδωσε και το Yahoo: «Αντίο, Ντιόγκο», ήταν ο τίτλος και συνέχιζε: «Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός υπέγραψε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ντιόγκο Λουίς Σάντο με 5ετές συμβόλαιο».

Αναφορά έκανε και η «Equipe»: «Ο Ντιόγκο υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που δαπάνησε 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει».

Το site της FIFA αφιέρωσε και αυτό ένα κομμάτι για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ενώ το ιταλικό site «Calciomercato» είχε τίτλο: «Κόλπο του Ολυμπιακού με τον Ντιόγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: