Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

«Ποια Βέρντερ, μόνο ο Ολυμπιακός», είπε ο Ντιόγκο στον πρόεδρο της Πορτουγκέζα


Μετά το ρήγμα του με τη διοίκηση και την απόφασή του να φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή, δίχως να ρωτήσει κανέναν, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκαθάρισε στον πρόεδρο του συλλόγου πως δεν το ενδιαφέρει η προοπτική της Βέρντερ Βρέμης και εκείνο που τον... καίει είναι να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

«Πάω μόνο στον Ολυμπιακό», ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση που έδωσε ο Ντιόγκο στον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Ντα Λούπα, όταν εκείνος τον προέτρεψε να περιμένει ως την ερχόμενη Πέμπτη (9/8), οπότε και αναμένεται πρόταση της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτησή του.

Ο παίκτης του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται καν να συζητήσει ενδεχόμενη πρόταση, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Γίνεται πλέον αντιληπτό πως ο Ντιόγκο κάνει τα πάντα, προκειμένου να οδηγήσει την Πορτουγκέζα, ώστε να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, που λέγεται πως φτάνει τα 11 εκ. ευρώ.

Ο ίδιος άλλωστε, τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους». Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα καθοριστικά και στην πειραϊκή ΠΑΕ βλέπουν τις ελπίδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής να αυξάνονται. Μένει να δούμε, αν η Πορτουγκέζα επιμείνει στο να αυξήσει ο Ολυμπιακός την προσφορά του ή αναγκαστεί πια να ενδώσει, λόγω και της πίεσης που ασκεί ο παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: