Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ο θρίαμβος της Ανόρθωσης σε βάρος του Ολυμπιακού με 3-0, στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού του Champions League, είναι το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA! Η πρωταθλήτρια Κύπρου διέλυσε την πρωταθλήτρια Ελλάδας και "ανάγκασε" το uefa.com να της παραχωρήσει το χώρο της πρώτης του είδησης, παρότι το ίδιο βράδυ και κάποιες άλλες ομάδες έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

"Η καταπληκτική Ανόρθωση τρόμαξε τον Ολυμπιακό!", αναφέρει το δημοσίευμα του συνάδελφου Τζον Λεωνίδου και συνεχίζει: "Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι μόλις ένα παιχνίδι μακριά από το να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στους ομίλους του Champions League, μετά από μια επιβλητική εμφάνιση που σόκαρε τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό".

Στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά την πιο ιστορική βραδιά του κυπριακού ποδοσφαίρου μέχρι την επόμενη -συγκρίνεται μόνο με τους Εθνικούς θριάμβους επί της Ισπανίας (3-2) και της Ιρλανδίας (5-2)-, ιδού ορισμένα δημοσιεύματα από ΜΜΕ παγκοσμίως:

Goal.com: "Η Ανόρθωση πέτυχε ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα της ιστορίας της, με μια εκπληκτική νίκη 3-0 επί του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι σε τεράστιο κίνδυνο να χάσει τη φάση των ομίλων!".

Reuters UK: "Η κυπριακή Ανόρθωση Αμμοχώστου έκανε ένα ασυνήθιστο βήμα προς τους ομίλους, μετά από μια εμφατική νίκη 3-0 επί του Ολυμπιακού, στη μεγαλύτερη απογοήτευση της βραδιάς!".

Canadian Press, London: "Το μεγαλύτερο σοκ της ημέρας προήλθε από την πρωταθλήτρια Κύπρου, Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία νίκησε με 3-0 τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό!".

The West Australian, Australia: "Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, προσπαθόντας να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που μπαίνει στους ομίλους, επιβλήθηκε με 3-0 του Ολυμπιακού!".

The Earthtimes, UK: "Ο Ολυμπιακός έχει ένα βουνό να ανέβει, μετά την ήττα του με 3-0 από την Ανόρθωση!".

Skysports: "Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι άλλη μια ομάδα που βλέπει ήδη τους ομίλους, μετά από το εντυπωσιακό 3-0 επί του Ολυμπιακού!".

Independent UK: "Ο Ολυμπιακός 'σκουπίστηκε' με 3-0 από την Ανόρθωση!".

Yahoo Eurosport: "Ο Έλληνας γίγαντας Ολυμπιακός κατέβηκε ανέτοιμος απέναντι στην Ανόρθωση, δεχόμενος ήττα-έκπληξη με 3-0!".

1 σχόλιο:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

OLA EINAI FTIAXTA - OLA EINAI FTIAXTA , O ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ! - ΤΕΣΣΕΡΑ (4-0) ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ............