Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2008

Αναμονή για Ντιόγκο, δεν ανεβάζει άλλο την προσφορά ο Ολυμπιακός


Παρά την βαριά ήττα από την Ανόρθωση, με την οποία μείωσε αισθητά τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Ντιόγκο. Μάλιστα, από τον πειραϊκό σύλλογο συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι, παρά της σφήνα της Λοκομοτίβ Μόσχας και πιστεύουν ότι το αργότερο μέχρι την Κυριακή (17/08) ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα βρίσκεται στην χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος δεν ταξίδεψε τελικά στην Κύπρο, διότι βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Πορτουγκέζα, στην προσπάθειά του να πείσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να αποδεχθούν την πρόταση του Ολυμπιακού, την οποία οι Πειραιώτες βελτίωσαν και την έφτασαν στα 8,5 εκατ. ευρώ.

Δεν ανεβάσουν άλλο την προσφορά

Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να είναι αρνητικοί, καθώς υποστηρίζουν πως οι Ρώσοι δίνουν για τον παίκτη 10 εκατ. ευρώ και μάλιστα τα μισά χρήματα μετρητοίς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Μανουέλ ντα Λούπα ζητά από τους «ερυθρόλευκους» να καταθέσουν ανάλογη πρόταση, όμως από τον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους, πράγμα που δείχνει ότι υπολογίζουν πολύ στην επιθυμία του Ντιόγκο να πιάσει στο... λιμάνι.
Λαούκα: Αν δεν έρθει νέα πρόταση, δεν φεύγει

Εντελώς διαφορετική άποψη, από αυτή που αφήνουν να βγει προς στα έξω οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την υπόθεση Ντιόγκο, έχει ο αντιπρόεδρος της Πορτουγκέζα, Λιουίς Λαούκα. Μάλιστα, υπογραμμίζει πως αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταθέσουν πρόταση μέχρι την Δευτέρα (18/08), τότε ο νεαρός φορ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

«Μέχρι και τη Δευτέρα 18 Αυγούστου θα περιμένουμε επίσημη πρόταση για τον Ντιόγο. Μια πρόταση που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον Ολυμπιακό. Εάν ο ελληνικός σύλλογος δεν κάνει μια νέα προσφορά, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Ο Ντιόγκο δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς με τη συγκατάθεση της ομάδας. Προπονείται στο Σάο Πάουλο. Αν δεν έρθει κάποια πρόταση, θα επανενταχθεί στην ομάδα τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Δεν έπαιξε με τη συγκατάθεση της διοίκησης. Θα του καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός του», κατέληξε ο Λαούκα.

Επιμένουν για Κεϊρίσον και Γκιγιέρμε. Πρόταση στον Σαντ της Λανούς
Στον Ολυμπιακό μπορεί να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Κεϊρίσον και τον Γκιγιέρμε να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή συνεχίζουν να εμπλέκουν τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα, από την χώρα του ταγκό υπογράμμιζαν χθες ότι οι Πρωταθλητές Ελλάδος κατέθεσαν επίσημη πρόταση, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στη Λανούς για τον Χοσέ Σαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: