Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Ανησυχία για τη μπλε κάρτα του Ντιόγκο, Τα είπαν Βαλβέρδε-Ραούλ Μπράβο


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε τον Ντιόγκο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της Super League και καταστρώνει ανάλογα τα πλάνα του, όμως δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα γίνει.

Ο 21χρονος παίκτης δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των «ερυθρόλευκων», γιατί η μπλε κάρτα του δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΕΠΟ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας. Στις τάξεις του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές για το θέμα αυτό με την Π.Ο. της χώρας της Λατινικής Αμερικής, υπάρχει μια μικρή ανησυχία, ελπίζουν όμως ότι η μπλε κάρτα θα έρθει σήμερα και το πρόβλημα θα λυθεί.

Τα είπαν Βαλβέρδε-Ραούλ Μπράβο

Με τον Ραούλ Μπράβο συζήτησε μετά τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αμυντικός θέλησε να μάθει για ποιο λόγο δεν υπολογίζεται από τον συμπατριώτη του τεχνικό, καθώς υπάρχουν και φήμες ότι ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μέσα στις προσεχείς μέρες. Κάτι τέτοιο πάντως θεωρείται μάλλον απίθανο, αφού δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να καλύψει το συμβόλαιό του που είναι πολύ υψηλό.

Ελπίζουν σε πρόστιμο

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό περιμένουν την απόφαση της UEFA όσον αφορά την ποινή που θα επιβάλει στην ομάδα για όσα συνέβησαν την παραμονή αλλά και το απόγευμα της ημέρας του αγώνα με την Ανόρθωση. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιβληθεί μόνο πρόστιμο, αφού δεν συνέβη τίποτα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δανεικός στον Εθνικό Αστέρα ο Ματσούκας

Στον Εθνικό Αστέρα, δανεικός για έναν χρόνο, θα παραχωρηθεί ο Λευτέρης Ματσούκας. Ο νεαρός επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται συχνά στην ομάδα της Καισαριανής, κάτι που ήταν δύσκολο να κάνει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: