Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Οι δηλώσεις των παιχτών της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την Ομόνοια !


Μπασινας: Αν δεν είχε δοθεί η πρώτη κόκκινη θα κάναμε το 1-2

«Ο αποκλεισμός είχε έρθει από το πρώτο παιχνίδι. Εδώ έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα. Φυσικό ήταν να είμαστε πιο ανοικτοί. Κάναμε την προσπάθεια, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όσο παίζεται ένας αγώνας, πάντα πιστεύεις. Με δέκα παίκτες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο ό,τι δεν κάναμε εμείς. Καθοριστικό σημείο ήταν η κόκκινη κάρτα και πιστεύω πως αν δεν είχε δοθεί, θα είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ. Ο κόσμος περίμενε η ομάδα να προχωρήσει. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Μέσα από τις νίκες θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Άγγελος Μπασινάς.

Χουανφράν: Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι

«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σίγουρα μια αποτυχία, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλήσουμε για το διαιτητή. Παρότι δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι' αυτόν», ανέφερε ο Χουανφράν.

Καφές: Τώρα ο Παναθηναϊκός

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, πιστεύω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι, ανεβαίναμε. Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για ένα πέσιμο στο κέντρο του γηπέδου. Πιστεύω πως αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, θα παίρναμε εμείς την πρόκριση. Δυστυχώς το γκολ ήρθε πολύ αργά. Μετά την αποβολή παλέψαμε το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μετά. Σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να εστιάσουμε εκεί», είπε ο Παντελής Καφές.

Οκκάς: Εμείς και η Ανόρθωση κάναμε περήφανη την Κύπρο

Από την πλευρά των παικτών της Ομόνοιας, ο Γιάννης Οκκάς στάθηκε στη σημαντική πρόκριση της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης. «Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε δύο κυπριακές ομάδες να προκρίνονται στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Κάναμε τόσο εμείς, όσο και η Ανόρθωση, περήφανη την Κύπρο. Γιορτάζουμε όλοι μαζί. Η Ομόνοια περνάει για πρώτη φορά στο Κύπελλο UEFA και η Ανόρθωση για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρόκριση την πήραμε σήμερα. Στο πρώτο ματς είχαμε πάρει απλά ένα προβάδισμα 60-40», τόνισε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: