Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΙΜΟΥΡ :"Τα ελληνικά κανάλια δε μας σέβονται!"


Έξω από τα δόντια τα είπε για άλλη μια φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια, αυτή τη φορά αφήνοντας σσοβαρότατες αιχμές κατά των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών για την πρόθεση τους να "εξασφαλίσουν τζάμπα" -όπως ανέφερε-, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μετάδοσης του αυριανού (13/08) αγώνα της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό...

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα. Τονίζεται ότι ο κ. Κετσπάγια αναφερόταν καθαρά στα τηλεοπτικά κανάλια και σε καμία περίπτωση δεν έγινε αναφορά υποτίμησης ή έλλειψης σεβασμού από τον Ολυμπιακό.

Παντελή: Να υπερβάλουμε εαυτό"

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελή, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: "Παίζουμε με μια ιστορική και μεγάλη ομάδα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό, να καταφέρουμε με τη συμπαράσταση και του κόσμου να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που να αυξάνει τις πιθανότητες μας στο επαναληπτικό".

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ο κ. Παντελή ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση για μετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα...

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια, που δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είναι μια μεγάλη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο και την Ανόρθωση που έχουμε φτάσει στον 3ο προκριματικό και έχουμε τις πιθανότητες για το όνειρο. Είναι δύσκολο για μένα να συγκεντρωθώ μόνο στα ποδοσφαιρικά, βλέποντας αυτά που γίνονται στη Γεωργία, τα οποία έχει βιώσει και ο κυπριακός λαός πριν 34 χρόνια. Στόχος είναι να περάσουμε στους ομίλους. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε τις πιθανότητες μας να πετύχουμε αυτό το στόχο. Το γεγονός ότι έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια επίσημα θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε έτσι όπως θέλουμε".

"Τζάμπα δεν θα πάρουν τίποτα"
"Θα δείξουμε ότι αξίζουμε σεβασμό. Τα ελληνικά κανάλια δεν μας υπολογίζουν, δεν μας σέβονται. Προφανώς έμαθαν να παίρνουν τζάμπα, αλλά εμείς δεν πουλάμε τζάμπα! Αγόραζαν φιλικά σε βοηθητικά γήπεδα και δεν θα δείξουν επίσημο παιχνίδι Champions League. Αξίζουμε σεβασμό και εμείς και το κυπριακό ποδόσφαιρο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: