Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Βαλβέρδε: Δύσκολη στιγμή, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Νέα σενάρια για Τζιμπούρ


Στην τόνωση του ηθικού των παικτών του δούλεψε πολύ ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Πέμπτης, με τον Ισπανό τεχνικό να μην θέλει να σκέφτεται ούτε για αστείο πιθανό στραβοπάτημα το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, είναι μια δύσκολη μέρα για μας, για σας και για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολλά χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα δεν είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Υπάρχει απογοήτευση, όμως δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάμε μπροστά», ήταν μερικά από τα λόγια του Βαλβέρδε, ο οποίος συνέχισε:

«Υπάρχει το ΟΥΕΦΑ που είναι σημαντική διοργάνωση. Αυτή την στιγμή βεβαίως πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε πρωταθλητές και τώρα την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και τον Αστέρα Τρίπολης που είναι μια πολύ καλή ομάδα».

** Η κλήρωση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 14.00 στο Μονακό.

Όλα καλά με Μπελούτσι

Στα της προπόνησης, υπήρξε αρχικά μία ανησυχία για τον Φερνάντο Μπελούτσι, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Ο Αργεντινός είχε μια κάκωση δεξιού άκρος χειρός, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Από εκεί και πέρα, ο Σίσιτς ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

** Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 19.30.

Νέα σενάρια για Τζιμπούρ

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ φαίνεται ότι επανήλθε τις τελευταίες ώρες για τους πρωταθλητές αφου οι διαπραγματευσεις με τη ΑΕΚ σταμάτησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας ήρθαν σε επαφή τόσο με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται ότι πλέον προτιμάει τον Ολυμπιακό, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, παρά την Ένωση.

Εξελίξεις αναμένονται την Παρασκευή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: