Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

Κόκκαλης σε παίκτες: Θα τα πούμε μετά το ματς. Πριν τη σέντρα ο... φάκελος


Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Σωκράτης Κόκκαλης για να παρακολουθήσει την προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου έμεινε στο προπονητικό κέντρο τρεις ολόκληρες ώρες, ωστόσο, προτίμησε να μην μιλήσει με τους παίκτες του για αγωνιστικά θέματα ή να τους δώσει κάποιο σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Απλά, τους κάλεσε να φάνε μαζί του μετά το τέλος του προγράμματος τους.

Στο πλευρό τους ο πρόεδρος
Στο δείπνο, ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδος έδειξε ξεκάθαρα στους «ερυθρόλευκους» ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και τους στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που έχουν το βράδυ της Τετάρτης (27/08). Το μόνο που είπε χαμογελώντας λίγο πριν αποχωρήσει και τους είχε χαιρετήσει όλους ήταν «θα τα πούμε μετά το ματς».

Σήμερα ο... φάκελος

Ο Κόκκαλης δεν άφησε αυτή τη φορά στου Ρέντη τον γνωστό... φάκελο, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει σήμερα πριν από τη σέντρα για να αναπτερώσει ψυχολογικά τους παίκτες του. Αν δεν το κάνει ούτε εκεί, σίγουρα θα προβεί σε αυτή την ενέργεια μετά τον αγώνα, εφόσον βέβαια ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση.

Τετ α τετ Κόκκαλη-Βαλβέρδε

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κόκκαλης είχε τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό για λίγη ώρα, χωρίς να γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: