Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΠΑΟ !


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Σόουσα: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που έβαλα, το πρώτο μου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το γεγονός ότι έπαιξα καλά. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Ετσι είναι και στο Μαρακανά, ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι'αυτό. Σημασία έχει να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Κλέιτον: "Σίγουρα όταν έρχεσαι σε μία τέτοια ομάδα και με τέτοιο κόσμο περιμένεις αυτές τις στιγμές. Τώρα έχουμε το νου μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να ξεκινήσουμε καλά και στο πρωταθλημα. Εμείς το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, είχαμε προετοιμαστεί. Παίξαμε για την πρόκριση και τα καταφεραμε. Είμαστε στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Τώρα όμως κοιτάμε το επομενο παιχνίδι και μετά τη συνέχεια".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: "Είναι σημαντικό για την ομάδα που προκριθήκαμε στους ομίλους. Δεν υπάρχει χρόνος. Κοιτάμε το πρωτάθλημα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ηταν καλή ομάδα η Σπάρτα".

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Η δουλειά έγινε στο πρώτο ματς. Είναι σημαντικό ότι κυνηγήσαμε από την αρχή το γκολ, έστω κι αν το πετύχαμε στο τέλος. Θέλαμε το μηδέν για να προκριθούμε, παίξαμε έξυπνα και πήραμε τη νίκη. Το πιστέψαμε και γι' αυτό πήραμε την πρόκριση στους ομίλους. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση. Δεν έχουμε κάποια προτίμηση για αντίπαλο. Σε αυτήν τη φάση όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Τώρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι με την ΑΕΚ".

Νίκος Πατέρας: "Το σημαντικότερο απ' όλα είναι η πρόκριση. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα δούμε αν θα κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή, άλλωστε οι μεταγραφές τελειώνουν στο τέλος του μήνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του και ελπίζουμε να προσφέρουμε θέαμα στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: