Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

Αγώνας δρόμου για Ντιόγκο !


Μαραθώνιο... θα δώσει ο Ολυμπιακός για να προλάβει να δηλώσει τον Ντιόγκο ως τα μεσάνυχτα στην λίστα της ΟΥΕΦΑ, προκειμένου ο Βραζιλιάνος επιθετικός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επαναληπτική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων»με την Ανόρθωση. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος αποφάσισε να μην συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα για την Κύπρο (11:30), αλλά να ταξιδέψει αυθημερόν για τη Μεγαλόνησο.

Ο νεαρός φορ αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας σήμερα το απόγευμα -το αργότερο αύριο- για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιό με τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Χρυσικόπουλος δεν ανησυχεί και είναι σίγουρος ότι θα έχει προλάβει να τακτοποιήσει το θέμα πριν την λήξη της προθεσμίας τους, δηλαδή νωρίτερα από τα μεσάνυχτα.

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσε χθες τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων, Θόδωρο Γιαννίκο ότι μπορεί να κάνει χρήση της καλοκαιρινής του άδειας, πράγμα που δείχνει ότι η υπόθεση του Ντιόγκο θα έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της.

Τελευταία συνάντηση Ντιόγκο-Ντα Λούπα
Πληροφορίες από την Βραζιλία έκαναν λόγο χθες για νέα συνάντηση του Ντιόγκο με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, Μανουέλ ντα Λούπα. Ο λόγος που οι δύο πλευρές συναντήθηκαν ξανά ήταν η νέα βελτιωμένη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του βραζιλιάνικου συλλόγου από ομάδα της Ρωσίας, ο οποίος προσέφερε περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον νεαρό άσο. Ωστόσο, ο παίκτης φέρεται να είπα ξανά στον Ντα Λούπα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Στα 10 εκατ. ευρώ η συμφωνία

Πάντως, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, βραζιλιάνικα ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πορτουγκέζα για την αγορά του Ντιόγκο «έκλεισε» οριστικά στα 10 εκατ. ευρώ. «Ο Ντιόγκο που ήταν τις τελευταίες ημέρες εκτός ομάδας συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό με 24 εκατ. ρεάις (10 εκατ. ευρώ)».

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: