Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2008

«Ερυθρόλευκος» και με τη βούλα ο Ντόγκο.


Η σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά το βράδυ της Πέμπτης (21/8), όταν και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Λουΐς Σάντο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας από την Τρίτη (19/8)
και το βράδυ της ίδιας ημέρας έδωσε το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της νέας του ομάδας με την Αλ Χιλάλ. Την Τετάρτη (20/8) πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα Πέμπτη (21/8) υπόγραψε στην νέα του ομάδα.

O 21χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικών οικονομικών απολαβών ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. Η Πορτουγκέζα θα βάλει στο ταμείο της εννέα εκατομμύρια ευρώ και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός !

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του βραζιλιάνου επιθετικού Ντιόγκο Λουίς Σάντο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Τη Δευτέρα η παρουσίαση των νέων παικτών
Πέρα από τα παραπάνω, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. θα παρουσιάσει ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25/8 και ώρα 13:00 στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: