Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Νικολαΐδης: Η χειρότερή μου στιγμή στην ΑΕΚ


Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτό τον αποκλεισμό της Ένωσης, ως τη χειρότερή του στιγμή στην τετράχρονη παρουσία του στα διοικητικά του συλλόγου.

«Σίγουρα αυτός ο αποκλεισμός αποτελεί την χειρότερη στιγμή της παρουσίας μου στην ΑΕΚ. Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα, μόνο μία σεζόν πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Τις υπόλοιπες δεν προσφέραμε πόντους στην Ελλάδα κι αυτό είναι ντροπιαστικό για μας», είπε αρχικά ο Νικολαΐδης και συνέχισε:

«Ο διαιτητής μπορεί να ήταν κωμωδία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, αλλά και πάλι μπορούσαμε. Ακόμα και με αυτό τον διαιτητή! Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά δεν πιάσανε τόσο καλή απόδοση. Σίγουρα είναι μια μεγάλη αποτυχία, ωστόσο δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς (σ.σ. Παναθηναϊκός) και είναι υποχρέωση όλων μας να κερδίσουμε. Εγώ ως παίκτης, μετά από μία κακή εμφάνιση προσπαθούσα να παίξω καλά στο επόμενο παιχνίδι για να αποδείξω ότι μπορώ καλύτερα. Αυτό πρέπει να κάνουν τώρα και οι παίκτες μας».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές, σίγουρα μία και ενδεχομένως και δεύτερη. «Θα κάνουμε μεταγραφές. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε δυο παίκτες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα πάντα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: