Κυριακή, Αυγούστου 03, 2008

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπραντάο !


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπραντάο φέρεται ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, και πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ίσως και μέχρι τη Δευτέρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμο, ώστε να τον εξασφαλίσει και να τον δηλώσει ως την Πέμπτη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής - αν χρειαστεί - στα ματς του γ΄ προκριματικού γύρου. Οι διαπραγματεύσεις της ομάδας του Πειραιά με τη Σαχτάρ συνεχίζονται και είναι ιδιαίτερα σκληρές, όλα δείχνουν όμως ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία. Σε αυτήν, σύμφωνα, σύμφωνα με πηροφορίες, εμπλέκεται εμμέσως και ο... Καστίγιο, αφού ο Ολυμπιακός δέχεται να μην εισπράξει μια δόση από τη μεταγραφή του παίκτη στην ουκρανική ομάδα

Ο Μπραντάο αναμένεται - αν όλα πάνε καλά - να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα εκείνων που θα αγωνιστούν στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που πρέπει να σταλεί στην UEFA μέχρι την Πέμπτη. Η μεταγραφή του, αν επιτευχθεί, θα στοιχίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στη Σαχτάρ και πιέζει τη διοίκησή της για να φύγει. Πριν από έναν μήνα περίπου τον είχε ζητήσει η Γαλατασαράι, όμως η ομάδα του Ντόνετσκ απέρριψε την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που είχε καταθέσει. Η Σαχτάρ ζήτησε αρχικά επτά εκατομμύρια ευρώ από τους «ερυθρόλευκους» και η «χρυσή» τομή βρέθηκε στα πέντε. Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ στη Σαχτάρ και δεν θα πάρει την τελευταία δόση από την πώληση του Νέρι Καστίγιο, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων.

Άγνωστο παραμένει το ύψος των ετήσιων αποδοχών του Μπραντάο, που υπολογίζονται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: