Σάββατο, Αυγούστου 02, 2008

Eπεισόδια στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός !


Ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο πρώτο μέρος και οι φίλαθλοι τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Πανσερραϊκού, τραγουδούσαν για τις αγαπημένες τους ομάδες δημιουργώντας όμορφο κλίμα στο Δημοτικό Σερρών, άρχισαν τα παρατράγουδα...

Ξαφνικά (σ.σ. είχαν παιχτεί μόλις 15 λεπτά), άγνωστοι (αρχικά) που βρίσκονταν εκτός γηπέδου, άρχισαν να πετάνε πέτρες, ξύλα και κάθε λογής αντικείμενα εντός γηπέδου και πιο συγκεκριμένα στο «πέταλο» που φιλοξενούσε φίλους του Πανσερραϊκού. Αυτό γινόταν επί αρκετή ώρα και η ρίψη αντικειμένων... μεταφέρθηκε και στις άλλες θύρες. Όσον αφορά το τι έκαναν οι ελλιπείς αστυνομικές δυνάμεις... άγνωστο.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι «δράστες» ήταν είκοσι περίπου φίλοι του ΠΑΟΚ που βγήκαν από την θύρα που τους φιλοξενούσε, έκαναν τον... γύρο του γηπέδου και έδειξαν τις... φιλικές διαθέσεις τους σε αυτούς των γηπεδούχων.

Οι τελευταίοι, για να προστατευτούν, μπήκαν εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα οι παίκτες και το διαιτητικό τρίο να αποχωρήσουν και το παιχνίδι να διακοπεί. Η ένταση, είχε πια μεταφερθεί...

Εν συνεχεία, κάποιοι άλλοι φίλοι του ΠΑΟΚ (λίγοι, μιας και η πλειοψηφία των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποδοκίμασαν τα γεγονότα), μπήκαν κι αυτοί στο γήπεδο και άρχισαν να σκίζουν τα πανό των Σερραίων και να τους τρέπουν σε φυγή... Η Αστυνομία.... πουθενά. Πραγματικά... φιλικό το παιχνίδι.

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιζόταν... Ακόμα πιο μετά, γνωστοποιήθηκε και το ότι επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής (όχι με σοβαρά τραύματα, ευτυχώς), όπως και το ότι υπήρξαν ζημιές στη γύρω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: