Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

H Κουρούφτσι ανακοίνωσε Ριβάλντο!


Τη σύναψη της συνεργασίας με το Ριβάλντο ανακοίνωσε επίσημα η Κουρούφτσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της.

"Υπό την δραστηριότητα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία του Ουζμπεκιστιάν για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την προώθηση του αθλήματος σε αυτή τη χώρα, στις 28 Αυγούστου 2008 η Μπουνιοντκόρ (Κουρούφτσι) υπέγραψε συμβόλαιο με τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό θρύλο, Ριβάλντο (το πλήρες του όνομα είναι Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, ημερομηνία γέννησης 19 Απριλίου 1972)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, και προσθέτει:

"Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και την Ευρώπη το 1999, ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2002 Ριβάλντο θα δείξει την αξία του και θα κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων φιλάθλων του Ουζμπεκιστάν".

Επιπλέον, φιλοξενούνται δηλώσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος αναφέρει: "Ήρθα εδώ για να προβάλλω το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Και θα είμαι ευτυχής, αν η εμπειρία και η ικανότητά μου βοηθήσουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Ουζμπεκιστάν".

Η επίσημη ανακοίνωση της Κουρούφτσι καταλήγει με την υποσημείωση πως το πρωί της 3ης Σεπτεμβρίου, ο Ριβάλντο θα φτάσει στην Τασκένδη μαζί με την οικογένειά του, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: