Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

Προς Nova η τηλεοπτική μετάδοση του Ανόρθωση - Ολυμπιακός


Μεγάλη είναι η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, επί ελληνικού εδάφους, σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της ομάδας τους με την Ανόρθωση την προσεχή Πέμπτη για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι την Κυριακή φαινόταν ότι δεν θα υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση, ωστόσο τη Δευτέρα όλα άλλαξαν.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η NOVA βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του εν λόγω αγώνα. Το συνδρομητικό κανάλι είναι σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία (συμφερόντων του γνωστού μάνατζερ, Πασχάλη Παπδόπουλου) που έχει τα δικαιώματα, και όπως όλα δείχνουν μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι θα έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

1 σχόλιο:

Albedo_Zero είπε...

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από έναν ευρωπαϊκό αγώνα πραγματοποίησε η Ανόρθωση το μεσημέρι της Τρίτης (12/08). Μιλώντας στα ΜΜΕ ο προπονητής της "Κυρίας", Τιμούρ Κετσπάγια, δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να προκριθεί εις βάρος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που υπάρχει από τα ελληνικά κανάλια όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

"Είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ μόνο στα ποδοσφαιρικά με τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου. Αυτά που συμβαίνουν, είναι σαν αυτά που έγιναν στην Κύπρο, πριν 34 χρόνια. Έχουμε τις εμπειρίες, με τη βοήθεια του κόσμου και καλή παρουσία μπορούμε να πετύχουμε το όνειρο", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών και στη συνεχεία τοποθετήθηκε στο θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα στην Ελλάδα: "Το ότι δεν βρέθηκε κάποιο ελληνικό κανάλι να μεταδώσει το παιχνίδι δείχνει ότι δεν μας σέβονται και δεν μας υπολογίζουν. Έδειξαν ζωντανά φιλικά σε βοηθητικά γήπεδα και έμαθαν να τα παίρνουν όλα τζάμπα από την Κύπρο. Αξίζουμε σεβασμό και τζάμπα δεν θα πάρουν τίποτα".