Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2008

ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA: ΑΠΟΕΛ-ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2


Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε πανάκριβα τα κενά και τα λάθη στην άμυνα και την έλλειψη συγκέντρωσης μπροστά, παραχώρησε 2-2 σ’ ένα νεανικό Ερυθρό Αστέρα και πλέον βρίσκεται μπροστά σ’ ένα βουνό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ αρκετά νωρίς. Στο 9ο λεπτό ο Εντγκαρ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη.

Το ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια βγήκε μπροστά, αντέδρασε, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, έφτιαξε τις ευκαιρίες και κατάφερε στο 34ο από στατική φάση να γράψει το 1-1. Ήταν ο Μπρούσερ ο οποίος από πλάγια δεξιά έξω της μεγάλης περιοχής με αριστοτεχνικό απευθείας κτύπημα φάουλ άφησε άναυδο το Ραντιβόγιεβιτς.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το 2-1 έγινε γεγονός. Στο 47ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης με συρτή μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζεβλάκοφ που πλάσαρε εύκολα στα δίχτυα.

Μετά το 2-1 το ΑΠΟΕΛ κάπως καθησύχασε μαζί με τον κόσμο του που βρισκόταν στις κερκίδες του ΓΣΠ και έδωσε την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου να κυνηγήσει την ισοφάριση. Πράγμα εφικτό όπως φάνηκε καθώς το ΑΠΟΕΛ δεν είχε το απαραίτητο τελείωμα των φάσεων που έφτιαξε ενώ η αντίπαλος ομάδα στο 62ο λεπτό ευτύχησε να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μπουρζάνοβιτς.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Κόντης, Σεγκιρί, Μπρούσερ, Φλορέα, Μιχαήλ (73' Μιροσάβλιεβιτς), Μοράις, Κοσόφσκι (67' Πίντο), Χαραλαμπίδης, Παουλίστα (81' Ονουάτσι), Ζεβλάκοφ

ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ: Ραντιβόγιεβιτς, Μάρκοβιτς, Μπρονοβίτσκι (40' Νινκοφ), Μίλιγιας, Γιάκοβιτς, Γκουέ, Σούμπασιτς (65' Τρικόφσκι), Μπογκντάνοβιτς, Εντγκαρ, Μπουρζάνοβιτς, Μπλάζιτς

Διαιτητής : Ρομπ Στάιλς (Αγγλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: