Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Τετάρτη (03/09): Η μεγάλη μέρα της ΑΕΚ για το προπονητικό


Από τις πλέον σημαντικές ημέρες της διοίκησης Νικολαΐδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να χαρακτηριστεί η αυριανή (Τετάρτη, 03/09), καθώς αναμένεται να γίνουν γνωστές οι -οριστικές- εξελίξεις σχετικά με το προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, και όπως είχε προαναγγελθεί από την περασμένη βδομάδα, στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα σε ποια περιοχή θα ανεγερθεί το νέο προπονητήριο, πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και πότε θα ολοκληρωθούν.

Ένα έργο, που αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους του Ντέμη Νικολαΐδη και των συνεργατών του από τότε που ανέλαβαν τα ηνία της Ένωσης και που όπως φαίνεται φτάνει στην επίτευξή του. Αξίζει να θυμίσουμε ότι βασικός χρηματοδότης είναι ο Νίκος Νοτιάς και το κόστος της κατασκευής του αθλητικού κέντρου θα φτάσει τα 15 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκαλεί τους εκπροσώπους του Τύπου, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12.00, στο Holiday Inn Attica (αίθουσα Central) στη συνέντευξη Τύπου για το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας. Απαραίτητη για την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου θα είναι η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: