Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

Ολυμπιακός: Για το 3χ3


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα (19:00, ΝΕΤ) της Κυριακής τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη, φιλοδοξεί να κάνει το «3 στα 3» στο ξεκίνημα της σεζόν και παράλληλα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τον κόσμό του που θα βρεθεί στο Φάληρο. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και οι παίκτες του άλλωστε, έχουν παραδεχθεί πως οι έως τώρα εμφανίσεις δεν είναι αυτές που περιμένουν και αύριο έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δώσουν τις «απαντήσείς» τους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να παρατάξει αύριο ένα άκρως επιθετικό σχήμα και περιμένει από τους παίκτες να μπουν πολύ δυνατά και να «καθαρίσουν» τη νίκη, προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο. Στου Ρέντη δεν έχουν καμία διάθεση να υποτιμήσουν τον Πανσερραϊκό ωστόσο, ξέρουν πως είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, κάτι που θέλουν να δείξουν και μες το γήπεδο.
Με Ντάρκο και Ντιόγκο
Ο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει καταλήξει από χθες στα πλάνα του για την ενδεκάδα. Θα προτιμήσει το 4-4-2, ξεκινώντας στην επίθεση με το... βαρύ πυροβολικό, τους Κοβάσεβιτς και Ντιόγκο. Ο Σέρβος θα είναι στην κορυφή και ο Βραζιλιάνος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης και στο πρώτο της Ξάνθης.

Οι δύο επιθετικοί δεν θα είναι τα μόνα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε με τη Νόρτζελαντ, καθώς πιστός στο ροτέισον που εφαρμόζει από την αρχή της περιόδου, ο 44χρονος τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει και τους Ζεβλάκοφ, Ντουντού και Λέτο.

Πιο συγκεκριμένα, γκολκίπερ θα είναι ο Νικοπολίδης στα άκρα της άμυνας οι Τοροσίδης (δεξιά), Ντομί (αριστερά) και στο κέντρο οι Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στολτίδης και Ντουντού θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Γκαλέτι (δεξιά) και Λέτο (αριστερά) στα άκρα και μπροστά οι Κοβάσεβιτς – Ντιόγκο.

Νοκ άουτ τέθηκαν μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση οι Τζόρτζεβιτς, Λεονάρντο, ενώ αποκλείστηκαν και οι Γκαλίτσιος, Μπράβο, Σίσιτς, Γ. Παπαδόπουλος και Μενδρινός. Την 18αδα συμπληρώνουν οι Κόβατς, Πάντος, Άντζας, Πατσατζόγλου, Όσκαρ, Μπελούτσι και Μήτρογλου.

Χωρίς άγχος ο Πανσερραϊκός

Για τον Πανσερραϊκό, η αναμέτρηση στο Φάληρο είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του. Οι Σερραίοι ξέρουν καλά πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα απέναντι στους πρωταθλητές, θα παραταχθούν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμείς τους για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Γιάννης Παπακώστας δήλωσε χθες πως στόχος της ομάδας του είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Το Σάββατο, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα.

Σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες: Κοτταράς, Κηπουρός, Καλλιμάνης, Πιπίνης, Αμπουμπακαρί, Μιλένκοβιτς, Βοσκόπουλος, Αντάντο, Διγκόζης, Ζουντί, Γεωργιάδης, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Χέρες, Γκουγκουλιάς, Κολίν, Κωνσταντινίδης, Μπανγκουρά, Γαλανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: