Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Συνέχισε τη δουλειά στο 4-4-2 ο Δώνης. Από εργομετρικά πέρασαν Τζιμπούρ, Πελετιέρι


Ακόμα πιο εντατική δουλειά στην εφαρμογή του 4-4-2 έκανε σήμερα ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθούν ορισμένα πράγματα. Πόσο μάλλον όταν απουσιάζουν πολλοί από τους βασικούς, όπως οι Μπασινάς, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ρίκκα και Πλιάτσικας.

Ο Έλληνας τεχνικός παρατήρησε πως τη μεγαλύτερο πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή είναι το θέμα της σωστής κυκλοφορίας της μπάλας στη μεσαία γραμμή, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους. Μάλιστα, στο τέλος της προπόνησης ο Δώνης τους εξήγησε για αρκετή ώρα πώς επιθυμεί να κινούνται, όταν εφαρμόζουν το 4-4-2 σε ρόμβο.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναφέρουμε ότι με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι τέσσερις παίκτες από τα τμήματα υποδομής κι ένας υπό δοκιμή. Πρόκειται για τους Σταμάτη Καλαμιώτη, Χρήστο Τρίψα, Νίκο Μουστάκη, Μιχάλη Τσαμουρλίδη, καθώς και ο υπό δοκιμή στην ομάδα κάτω των 20, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Άλεν. Χετεμάι, Μαντούκα και Άλβες συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το πρωί Τζιμπούρ και Πελετιέρι υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.

** Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 18.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: