Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 40 εκ. ευρώ ο Ρομπίνιο!


Η επιθυμία του Ρομπίνιο να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Premier League έγινε πραγματικότητα, μόνο που ο προορισμός δεν ήταν τελικά αυτός που επιθυμούσε ο παίκτης. Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τη Βασίλισσα για τον βραζιλιάνο άσο έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντας "στα κρύα του λουτρού" την Τσέλσι.

Ο Ρομπίνιο είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να αφήσει την Πρωταθλήτρια Ισπανίας, τονίζοντας, όμως, ότι επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι.

Παρ` όλα αυτά, η προσφορά των "Πολιτών" ικανοποίησε τελικά τη διοίκηση των μερένγκες, η οποία, αν και επέμενε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, υπέκυψε τελικά στην πρόταση της αγγλικής ομάδας, η οποία αναμένεται να αποφέρει στον Ρομπίνιο 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η Ρεάλ έκανε την ύστατη προσπάθεια να αποκτήσει τον Νταβίντ Βίγια, αλλά εισέπραξε άλλη μια αρνητική απάντηση από τη Βαλένθια, η οποία δήλωσε αδύναμη να βρει τον αντικαταστάτη του τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: