Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2008

«Κρέμασε» τα γάντια του ο Όλιβερ Καν


Η ποδοσφαιρική αυλαία έπεσε πριν από λίγο για τον Όλιβερ Καν. Ο βετεράνος τερματοφύλακας της Μπάγερν, της εθνικής Γερμανίας και σύμβολο της Μπουντεσλίγκα «κρέμασε» τα γάντια του.

Στο κατάμεστο «Αλιανζ Αρίνα» του Μονάχου και μέσα σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα, ο «λύκος» αποχαιρέτησε τους 69 χιλιάδες φιλάθλους οι οποίοι είχαν δώσει το παρών στο φιλικό αγώνα που διοργανώθηκε προς τιμήν του, μεταξύ της Μπάγερν και της εθνικής ομάδας.

Το ματς μπορεί να έληξε 1-1 αλλά την παράσταση έκλεψε η τελετή αποχώρησης του σπουδαίου Γερμανού τερματοφύλακα, ο οποίος 10΄ πριν την λήξη άφησε την εστία του και έκανε το γύρο του γηπέδου γνωρίζοντας την αποθέωση των φιλάθλων. Ο Καν με την σειρά του ανταπέδωσε το χειροκρότημα και κατευθύνθηκε στην σέντρα όπου τιμήθηκε από την διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά και της Βαυαρικής ομάδας.

Στην συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά το κόσμο που πήγε στο γήπεδο αλλά και τους συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες , οι οποίοι έδωσαν το παρών. Κατόπιν ο ζωντανός θρύλος του Γερμανικού ποδοσφαίρου, με δάκρυα στα μάτια πήγε στα αποδυτήρια όπου έβγαλε τα γάντια του και αποχαιρέτησε οριστικά το ποδόσφαιρο με 24 τίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: