Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

Δέλλας: Δεν υπάρχει ανησυχία, θα παίξω κανονικά το Σάββατο


Ετοιμος να αγωνισθεί στο αυριανό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Λουξεμβούργο δηλώσε ο Τραϊανός Δέλλας, παρόλο που το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θεωρεί τη συμμετοχή του αμφίβολη, μετά τον τραυματισμό που υπέστη χθες στον αστράγαλο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο «Κολοσσός» με δηλώσεις που πραγματοποιήσε στον «ARREN-A Radio»

Δεν υπάρχει ανησυχία, θα είμαι κανονικά στον αγώνα του Σαββάτου. Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε με αγωνία. Ο όμιλός μας θεωρητικά είναι εύκολος, όμως μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια είναι περισσότερο επικίνδυνα, αφού κρύβουν παγίδες. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκες τα δύο πρώτα παιχνίδια και για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να συνεχίσουμε δυνατά στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην άσου της ΑΕΚ και νυν της Ανόρθωσης.

Για τoυς στόχους της Εθνικής: «Εχουμε γίνει απαιτητικοί. Θέλουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα από αυτά που έχουμε έως τώρα πετύχει. Η συμμετοχή στα δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μας έχει αναγκάσει να σκεφτόμαστε το παραπάνω. Εμείς βάζουμε τους στόχους και ο κόσμος ακολουθεί τη νοοτροπία της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι πιεστικό για εμάς».

Για τους νέους παίκτες: «Η ομάδα δεν έχει αλλάξει τραγικά τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής φέρνει σταδιακά νέους παίκτες και έτσι η προσαρμογή γίνεται ομαλά, ώστε να μη χαλάσει η χημεία! Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η Εθνική είναι "ομάδα" και αυτό πρέπει να το φυλάξουμε».
Για τον κόσμο: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Δε μας ενδιαφέρει αν θα παίζουμε στο Καραϊσκάκη ή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μας ενδιαφέρει να βλέπουμε γαλανόλευκες εξέδρες και να ακούμε το χειροκρότημα. Δεν θέλουμε να βλέπουμε εικόνες όπως αυτές με την Τουρκία. Αυτό ήταν κάτι που μας πίκρανε».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Η Εθνική αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαρακτήρες. Οι νέοι παίκτες βρίσκουν καλό κλίμα. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι προσιτός με όλα τα νέα παιδιά. Μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι ίσοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: