Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

Η τύχη, ο Ντι Νατάλε και ο Μπουφόν...


Έχουν παραδεχθεί οι Ιταλοί το τι πέρασαν στο βράδυ του Σαββάτου στην Λάρνακα μέχρι να κερδίσουν 2-1 την Κύπρο και εξυμνούν τον σκόρερ τους, Ντι Νατάλε, αλλά και τον τερματοφύλακα τους, τον Μπουφόν τον οποίο χαρακτηρίζουν ως Σούπερμαν…

Έτσι είδαν τα ΜΜΕ το χθεσινό ματς…


Η Κορριέρε Ντέλο Σπορτ, η μεγάλη αθλητική εφημερίδα της χώρας, έχει τον ακόλουθο τίτλο στο σημερινό πρωτοσέλιδο της: «Το δώρο του Ντι Νατάλε», ενώ στον υπότιτλο σημειώνει: «Η Ιταλία του Λίπι άσχημη και τυχερή κέρδισε την Κύπρο με δύο γκολ του Ντι Νατάλε, έχοντας έναν εξαιρετικό Μπουφόν».
Στην σελίδα της Κορριέρε Ντέλο Σπορτ στο διαδίκτυο ο τίτλος αναφέρει: «Πόσο υπέφερε η Ιταλία στην Κύπρο! Την λύση έδωσε ο Ντι Νατάλε στις καθυστερήσεις».

Η άλλη μεγάλη εφημερίδα της χώρας, η Λα Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχοντας τεράστια φωτογραφία του Ντι Νατάλε σημειώνει: « Ιταλία, ένας ήταν ο ωραίος». Στον επίτιτλο γράφει: «Κύπρος, ήττα 2-1, όμως υποφέραμε πάρα πολύ». Στον υπότιτλο η εφημερίδα του Μιλάνο γράφει: « Τα δύο γκολ του Ντι Νατάλε δώρισαν την νίκη στο 92’, σούπερ ο Μπουφόν».

Όσον αφορά την ιστοσελίδα της Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ στο διαδίκτυο, ο τίτλος είναι ο ακόλουθος: « Ο Ντι Νατάλε έριξε κάτω την Κύπρο. Πόσο υποφέραμε…Σούπερμαν ο Μπουφόν». Η αθλητική εφημερίδα του Τορίνο, η Τούτοσπορτ, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο όπου φιλοξενεί μία μεγάλη φωτογραφία του Ντι Νατάλε να πανηγυρίζει αναφέρει: «Ντι Νατάλε και Μπουφόν, οι άγγελοι του Λίπι». Στο διαδίκτυο η εφημερίδα Ιλ Τζορνάλε τιτλοφορεί το σχετικό θέμα: «Τα αστέρια του Λίπι δυσκολεύτηκαν να διπλώσουν την Κύπρο. Τα γκολ του Ντι Νατάλε έσωσαν τον Λίπι».

Η Ρεπούμπλικα σημειώνει στο τίτλο του σχετικού ρεπορτάζ: «Η Ιταλία απογοήτευσε στην Κύπρο. Ριψοκινδύνεψε αρκετά μετά όμως νίκησε και ο Λίπι είναι ευτυχής για τον Ντι Νατάλε». Η εφημερίδα του Τορίνο, η Λα Στάμπα, γράφει: «Τυχερή νίκη που δεν την άξιζε», ενώ η Κορριέρε Ντέλα Σέρα, η εφημερίδα του Μιλάνο, σημειώνει: « Η τύχη βοήθησε την Ιταλία, η Κύπρος νικήθηκε 2-1.

Όσο για το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, το Άνσα, στην σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει: «Ταχύτατοι οι Κύπριοι, υπέφεραν οι Ατζούροι, την λύση έδωσε ο Ντι Νατάλε». Το Ιταλικό πρακτορείο αναφέρει ότι ο Γκρόσο που τραυματίστηκε χθες στον αγώνα με την Κύπρο θα μείνει εκτός για ένα μήνα, ενώ για τον Γκαμπερίνι δεν μπορούσε χθες βράδυ να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: