Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Δίνει «μάχη» για ενδεκάδα ο Τζιμπούρ, έβαλε τρία γκολ! Δεν χάνει τη θέση βασικού ο Πλιάτσικας


Κέρδισε πόντους ο Πλιάτσικας

Η κλήση στην Εθνική ομάδα έχει ανεβάσει ψυχολογικά τον Βασίλη Πλιάτσικα, ενώ ο τρόπος του παιχνιδιού του έχει βελτιωθεί αισθητά. Ο νεαρός άσος ήταν χθες σε όλα τα σχήματα που δοκίμασε ο Δώνης και φάνηκε ξεκάθαρα ότι έχει σαφές προβάδισμα έναντι των Αντώνη Ρίκκα και Παντελή Καφέ για τη θέση που θεωρητικά μένει κενή στη μεσαία γραμμη. Ο 20χρονος μέσος είναι αποφασισμένος να μην χάσει αυτή την ευκαιρία.

Χατ τρικ ο Τζιμπούρ

Από εκεί και πέρα, «μάχη» για τη θέση του βασικού συνεχίζει να δίνει και ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Χθες, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός σκόραρε τρεις φορές στο διπλό, στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα ετοιμότητας στον Γιώργο Δώνη.
«Μάχη» Ράμος-Γεωργέα


Ενα από τα διλλήματα του Γιώργου Δώνη είναι και το ποιος θα είναι το δεξί μπακ στον αγώνα της Τούμπας. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε χθες στο διπλό με τον Εντσον Ράμος, αλλά στη συνέχεια τον αντικατέστησε με τον Νίκο Γεωργέα, τον οποίο κράτησε και όταν άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να κάνει νέα δοκιμή σήμερα, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Προπονείται στους Θρακομακεδόνες ο Καπάνταης

Ο Λεωνίδας Καπάνταης βρίσκεται στην χώρα μας για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Για να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο άσος της Μπίλεφελντ ζήτησε να προπονείται στους Θρακομακεδόνες μαζί με τους «κιτρινόμαυρους», αίτημα που έγινε δεκτό. Χθες έκανε ασκήσεις μαζί με τους Αλβες, Μάχο, Χετεμάι, αλλά και με τον 14χρονο γιο του Δώνη, Χρήστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: