Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Αιχμές Πατέρα για Ολυμπιακό-ΑΕΚ!..


Δηλώσεις μετά τη λήξη της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πριν λίγη ώρα, πραγματοποίησε ο Νίκος Πατέρας. Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής εναντίον της ΑΕΚ (θέμα που συζητήθηκε και κατά την 25 λεπτή διάρκεια της συνεδρίασης), τονίζοντας ότι «χάθηκε μια μάχη, όχι, όμως, ο πόλεμος. Δεν μας πιάνει πανικός. Αν πανικοβαλλόμαστε εμείς, τι να κάνουν οι άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν από την Ευρώπη»!

Ο κ. Πατέρας επεσήμανε ακόμη ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη σε παίκτες και τεχνικό τιμ, που σε συνδυασμό με την ομόνοια και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει στην ομάδα, θα βοηθήσουν να πάνε όλα καλύτερα: «Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Δε μας πιάνει πανικός. Αν πανικοβαλλόμαστε εμείς, τι να κάνουν οι άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν από την Ευρώπη. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή και τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός θα πάει μπροστά. Όλα βαίνουν καλώς. Υπάρχει ομόνοιας και πνεύμα συνεργασίας. Η διοίκηση είναι συσπειρωμένη. Εκφράσαμε τη δυσαρέσκειά μας για τη διαιτησία του ντέρμπι και οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Ξεκινάμε καλόπιστα αλλά αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο θα πάρουμε τα μέτρα μας».

Παύλος: Θα φτάσουμε εκεί που θέλει ο κόσμος

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι είναι λογικό σε μια ομάδα να υπάρχουν νίκες και ήττες, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί που θέλει ο κόσμος του... «Υπάρχουν νίκες και ήττες. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός και η ομάδα θα πάει εκεί που θέλει ο κόσμος». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δε συζητήθηκε η κάλυψη των 15 εκ. ευρώ που υπολείπονται για να φτάσουν στα 80 που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

«Χαρούμενος που επέστρεψα»

Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Σαραβάκος, μέλος του ΔΣ, τονίζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του που είναι μέλος ξανά της «πράσινης» οικογένειας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό».

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν όλοι οι μεγαλομέτοχοι και τα μέλή του ΔΣ, πλην του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Στέφανο Αυγουλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: