Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Τιμωρίες για Μαζαράκο και Σταυρίδη


Μπορεί οι έξι στους επτά διαιτητές της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα να βαθμολογήθηκαν από τους παρατηρητές με πάνω από 7, ωστόσο οι μισοί τιμωρούνται ή παραπέμπονται.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας), βαθμολογήθηκε από τον Μ. Τεβεκέλη με 7,28, ωστόσο και οι δύο τίθενται σε διαθεσιμότητα για 3 αγωνιστικές.

Το ίδιο ισχύει και για τον διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, Λάζαρο Πολατιάν (Πέλλας), που βαθμολογήθηκε από τον Εμμ. Παπατριανταφύλλου με 7,32. Και οι δύο τίθενται σε διαθεσιμότητα επίσης για 3 αγωνιστικές.

Παραπέμπονται ο διαιτητής του αγώνα Ηρακλής-Πανθρακικός, Γιώργος Γιαννόπουλος (Αθηνών), γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων και ο βοηθός του Αντ. Καρατζίκας (Αθηνών), γιατί βαθμολογήθηκε με 5 από τον παρατηρητή Ι. Σπυρόπουλο, αλλά και ο διαιτητής του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ, Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας), γιατί βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων από τον παρατηρητή Α. Σίπκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: