Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Προβλημάτισε, αλλά πέρασε ο Ολυμπιακός !


Την πρόκρισή του στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ εξασφάλισε ουσιαστικά ο Ολυμπιακός, που πέρασε με 2-0 από το «Φάρουμ Παρκ», κόντρα στη Νόρτζελαντ. Μήτρογλου (73’) και Λέτο (92’) πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών, που πάντως, για ένα ακόμη ματς προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Άχρωμος και άγευστος ο Ολυμπιακός, ελάχιστα πράγματα έκανε σωστά ωστόσο, πήρε αυτό που ήθελε, αφού απέναντι του βρήκε ένα μαχητικό, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων σύνολο.

Το πάθημα απ’ την Ανόρθωση δεν έγινε ακριβώς μάθημα για τους «ερυθρόλευκους», όπως είχε προαναγγείλει χθες ο Βαλβέρδε. Και αυτό διότι, μπορεί να πήραν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, όμως, η εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν απογοητευτική, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Ειδικά, στο πρώτο 45λεπτο, ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν. Φαινόμενο που παρατηρείται πλέον, σε όλα τα παιχνίδια του. Ακόμη και στην επανάληψη πάντως, όταν έφτασαν στη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» ελάχιστα βελτιώθηκαν. Απλά εκμεταλλεύθηκαν δύο λάθη της άμυνας της Νόρτζελαντ, για να φτάσουν σε ισάριθμα γκολ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μέσνερ (Αυστρία), που δικαίως απέβαλλε τον Στολτίδη, ενώ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κάρλσεν, Μπελούτσι και Άντζα.

Οι συνθέσεις:
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Κίλντεντοφτ, Κιμπέμπε, Λούντμπεργκ, Σ. Ρίχτερ (83΄ Στορ), Νακατζίμα-Φαράν (64΄ Κρίστενσεν), Νταλ (76΄ Πέντερσεν), Κάρλσεν, Μπερνιέ, Τ. Ρίχτερ, Μπέρνμπουργκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Αντζας, Ντομί, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (60΄ Ντιόγο), Λεονάρντο, Μπελούτσι (85΄ Ντουντού), Μήτρογλου (81΄ Λέτο).


0-1



0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: