Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Ίβανιστς: Οφείλουμε να γυρίσουμε με τρεις βαθμούς από την Κύπρο


Στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε ο Αντρέας Ίβανιστς, μετά το ματς του Σαββάτου εναντίον του Άρη. Ο Αυστριακός άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε τα παιχνίδια με την Ίντερ και τους Θεσσαλονικείς, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο με την Ανόρθωση. Ένα ματς που θα πρέπει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως είπε.

«Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Ανόρθωση και θα πρέπει να το κερδίσουμε. Παρότι η αντίπαλός μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια τους καλύτερους, οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς», γράφει ο αριστεροπόδαρος μέσος, αναφορικά με το ματς της Κύπρου.

«Ήταν ένα όνειρο»

Στη συνέχεια, ο Ίβανσιτς σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον αγώνα εναντίον της Ίντερ: «Η πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ίντερ, μπροστά σε 65.000 οπαδούς, ήταν σαν όνειρο. Είναι ωραίο να συμμετέχεις στη φάση των ομίλων, να μετράς τις δυνάμεις σου απέναντι στους καλύτερους της Ευρώπης. Ο Άρης είναι πολύ δυνατός στο σπίτι του, όπου συνηθίζει να κερδίζει. Ήταν μια εκτός έδρας νίκης που μετράει πολύ. Δεν τους αφήσαμε να πάρουν ανάσα και ο διαιτητής αποφάσισε να μας δώσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο 26΄. Χτύπησα ωραία το φάουλ και μας έδωσα προβάδισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: