Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2008

Δώνης: Δεν σχολιάζω τη δαιτησία./ Λίνεν: Αδικηθήκαμε...


Δεν σχολίασε τα σφυρίγματα του διαιτητή Σταυρίδη ο Γιώργος Δώνης μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο ενώ έμμεσα σχολίασε ότι στο καλύτερο παιχνίδι της Ένωσης στα μέχρι τώρα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, παραλίγο να φύγει η ΑΕΚ, ηττημένη.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε: «Στο καλύτερό μας παιχνίδι, λίγο έλειψε να μην κερδίσουμε τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και αξίζαμε τη νίκη. Οι παίκτες μου πάλεψαν έως τις καθυστερήσεις, έχουν κάνει πρόοδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια»

Σε ερώτηση για το γκολ του Εντίνιο που ακύρωσε ο ρέφερι απο το σύνδεσμο της Πιερίας τόνισε:
«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Εσείς ο Τύπος πρέπει να την κρίνεται»
Λίνεν : Ήταν πέναλτι η φάση του Χούτου

Πυρ και μανία με τον Σταυρίδη ήταν ο Εβαντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στην φάση της ανατροπής του Χούτου απο τον Χετεμάι υποστηρίζοντας:
« Απο την δική μου οπτική γωνία, έγινε πέναλτι στον Χούτο ενώ ο διαιτητής σταμάτησε κακώς τον Μανιάτη για οφ σάιντ. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί κράτησε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις στο φινάλε του αγώνα.
Το γκολ της ΑΕΚ μπήκε στο 95’.Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και δεν τους κατακτήσαμε. Στο τέλος ίσως ήταν λάθος που οπισθοχωρήσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Είχαμε τρεις ευκαιρίες να πετύχουμε και τρίτο γκολ, ενώ είχαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: