Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2008

Δεν σκέφτεται ΑΕΚ ο Βαλβέρδε...


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, απέφυγε να μιλήσει για τον προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, εστιάζοντας στο παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ για το Κύπελλο UEFA, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (30/09).

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης (02/10) με τους Δανούς, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, απέφυγε κάθε σχόλιο. "Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν το σκεφτόμαστε ακόμη. Ξέρουμε πως είχαμε χάσει πέρσι με 4-0 και θέλουμε να νικήσουμε. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς, αλλά το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μακριά. Προτεραιότητα για μας έχει το ματς με τη Νόρτζελαντ για το Κύπελλο UEFA".

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θα παίξουμε με τη σιγουριά ότι έχουμε προκριθεί, αλλά σαν να αρχίζει το ματς από την αρχή. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από ό,τι στη Δανία. Εκεί κερδίσαμε 2-0, αλλά δυσκολευτήκαμε. Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αναγκαζόμαστε να παίξουμε με αρκετές αλλαγές, αφού έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι ελλείψεις των Ντουντού και Στολτίδη είναι σημαντικές για μας. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν σκληρός και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Έχω την αίσθηση πως χάσαμε δύο βαθμούς, που έπρεπε να είχαμε πάρει".

Στο Top-100 ο Στολτίδης!

Στο μεταξύ, ο Ιεροκλής Στολτίδης βρίσκεται στη λίστα με τους εκατό καλύτερους 100 της περσινής χρονιάς, σε όλες τις διοργανώσεις, του βιβλίου "Εuropean Football Edition", της UEFA. Μεγάλη τιμή για τον παίκτη του Ολυμπιακού, που πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν, ειδικά στο Champions League.

Στα χέρια τους ο κανονισμός

Στη διάθεση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, είναι ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας. Οι παίκτες θα τον μελετήσουν και έπειτα θα ζητήσουν τις όποιες αλλαγές, για να… πέσουν οι υπογραφές. Τα πριμ πρωταθλήματος είναι ίδια με τα περσινά (15.000 ευρώ η βάση, συν 60 ευρώ το λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα), αλλά η διαφορά έχει να κάνει με την Ευρώπη, λόγω της συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA. Για πρόκριση επί της Νόρτζελαντ προβλέπεται πριμ 5.000, συν 40 και 50 ευρώ το λεπτό συμμετοχής, το οποίο ανεβαίνει στα 80 ευρώ και αυξάνεται ανά γύρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: