Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2008

Βαλβέρδε: Με σοβαρότητα και προσοχή για τη νίκη. Προπονήθηκε ο Μπελούτσι. Ατομικό ο Λεονάρντο, λόγω φλεγμονής


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

«Έχω παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια που έχει παίξει ο Πανσερραϊκός και πιστεύω ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, η οποία παίζει ομαδικό ποδόσφαιρο και βγαίνει πάρα πολύ γρήγορα στην κόντρα, ενώ διαθέτει και παίκτες ποιότητας. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συνεχώς προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας, ενώ χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή και στις στημένες φάσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλβέρδε.

Οσον αφορά στους εκτός έδρας αγώνες που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη και Νόρτζελαντ επεσήμανε: «Στα δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια που παίξαμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, πετύχαμε ισάριθμες νίκες και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, καθώς το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από αυτά που δεν πρέπει να έχουμε βαθμολογικές απώλειες. Είναι, πιστεύω ευκαιρία να συνεχίσουμε με νίκες, γνωρίζοντας ωστόσο ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και ότι χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί».
Ολα καλά με Μπελούτσι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Μπελούτσι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, πράγμα που σημαίνει πως ο Βαλβέρδε δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αργεντινού μέσου. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, λόγω μιας φλεγμονής στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Το Σάββατο (20/09) οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανσερραϊκό, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: