Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Χάλασε του Καστίγιο, κρατάει Ραούλ Μπράβο


Μπορεί οι φίλοι του Ολυμπιακού να ήθελαν πολύ να δουν τον Νέρι Καστίγιο ντυμένο στα «ερυθρόλευκα» και πάλι, ωστόσο η Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε αντίθετη άποψη! Η ουκρανική ομάδα ζήτησε τον ουρανό με τ’ άστρα για τον μονοετή δανεισμό του διεθνή, με το Μεξικό, ποδοσφαιριστή, κάτι που ανάγκασε τη διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει πίσω και να μην ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, η Σαχτάρ, που προφανώς θέλει να σπάσει τα νεύρα του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ζήτησε από τον Ολυμπιακό το ποσό των 3 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Νέρι δανεικό για ένα χρόνο, με την προοπτική να τον πουλήσει την επόμενη σεζόν με 8 εκ. ευρώ. Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει η περίπτωση με αυτά τα δεδομένα και ο σύλλογος του Πειραιά έκανε πίσω.

Μένει ο Μπράβο

Εξελίξεις είχαμε και με το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας με τον Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τους ανθρώπους της, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει από την ομάδα. Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενδιαφερόταν έντονα για την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Ρεάλ, αλλά υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και δεν προχώρησε η πώλησή του Ραούλ Μπράβο.

Η 25άδα του ΟΥΕΦΑ

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε σήμερα, ως όφειλε, τη λίστα με τους 25 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τους στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μέχρι τον Ιανουάριο. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ντιόγκο, ο οποίος πήρε τη θέση του Ραούλ Μπράβο.

Αναλυτικά:

Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούτσι
Ντιόγκο Λουίς Σάντο
Λεονάρντο Ντε Τζέσους Ζεράλντο
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Ντιντιέ Αρσέν Μαρσέλ Ντομί
Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι
Γιώργος Γκαλίτσιος
Όσκαρ Χαβιέ Μάρκος Γκονζάλεθ
Πάβελ Κόβατς
Ντάρκο Κοβάσεβιτς
Σεμπάστιαν Εντουάρντο Λέτο
Κωνσταντίνος Μήτρογλου
Αντώνης Νικοπολίδης
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αλεχάντρο Σίλβα Ντε Σόουζα (Ντουντού Σεαρένσε)
Βασίλης Τοροσίδης
Μίχαλ Ρίζαρντ Ζεβλάκοφ
Κωνσταντίνος Μενδρινός
Τάσος Πάντος
Ιεροκλής Στολτίδης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Παρασκευάς Άντζας

Λίστα Β

Λεωνίδας Παναγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: