Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Θεοδωρίδης: «Μαγκιά» Κόκκαλη που έκλεισε Ντιόγκο! Μου αρέσει ο Βαλβέρδε, ας τον στηρίξουμε


Στον πλευρό του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπός του στην Σούπερ Λίγκα πιστεύει στις δυνατότητες του Ισπανού τεχνικού και θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, εφόσον βέβαια του δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να μπορέσει να περάσει στους «ερυθρόλευκους» τη δική του φιλοσοφία. Παράλληλα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον Ντιόγκο, υπογραμμίζοντας όμως ότι «πρέπει να φύγουν τα φώτα από πάνω του για να εξελιχτεί όπως πρέπει».

«Αν αφήσουμε τον Βαλβέρδε να δουλέψει όπως ξέρει τότε θα μας κάνει μεγάλη ομάδα. Κι έχω την αίσθηση ότι σε λίγο καιρό ο Ολυμπιακός θα βάζει πολλά γκολ. Πιστεύουμε πολύ στο νέο προπονητή της ομάδας. Μπορεί να ήρθε ο αποκλεισμός-σοκ από την Ανόρθωση, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες. Κοιτάμε μπροστά», είπε, αρχικά, ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:

«Ολοι μας πικραθήκαμε, αλλά δεν έχει νόημα να μείνουμε σε μία αποτυχία, όταν μάλιστα υπάρξουν ενδείξεις για ένα καλύτερο αύριο. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν καθοριστικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός από την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας υπήρχε και το βάρος του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ».
«Διαθέτουμε παίκτες μεγάλης κλάσης»

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα εξήγησε και τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί... τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει γιατί διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης και, δεύτερον, γιατί είχε βοήθεια από τον πάγκο. Τις έκανε τις κινήσεις ο Βαλβέρδε και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Και έπαιξε και μπάλα ο Ολυμπιακός».
«Μου αρέσει ο Βαλβέρδε»
Στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρύψει την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Βαλβέρδε: «Βλέπω κάποια πράγματα στον Βαλβέρδε που μου αρέσουν. Μου έχει κάνει εντύπωση που ο προπονητής υπολογίζει το ρόστερ της ομάδας και δείχνει να σέβεται όλους τους παίκτες του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, αφού τους δίνει μεγάλο κίνητρο όταν γνωρίζουν πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να έχουν θέση βασικού. Μου αρέσει επίσης που ο Βαλβέρδε ζητάει από τους παίκτες του να παίζουν με κάτω τη μπάλα».

«Μόνο ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα»
Ο Θεοδωρίδης θεωρεί ότι μέχρι στιγμής μόνο ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα: «Από τη μέχρι τώρα παρουσία των ομάδων μόνο τον Ολυμπιακό έχω δει να παίζει μπάλα. Τις φάσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός δεν τις έχουν κάνει κάποιες άλλες ομάδες που απλώς διαφημίζονται από τα ΜΜΕ. Ο Βαλβέρδε, όμως, όπως καταλαβαίνω, είναι προπονητής της σκληρής δουλειάς και όχι των εφημερίδων».
«Να πέσουν οι τόνοι για Ντιόγκο»

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ντεμπούτο του Ντιόγκο: «Καταπληκτικός παίκτης όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά τώρα θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Ο Ντιόγκο είναι ακόμα στο «Α» και θα πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο. Πρέπει να φύγουν τα φώτα από πάνω του για να εξελιχτεί όπως πρέπει. Οι παίκτες άλλωστε και οι προπονητές κρίνονται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ετσι δεν είναι;».

«Στηρίζει την ομάδα ο πρόεδρος»

Τέλος, υπογράμμισε: «Η μαγκιά του Κόκκαλη ήταν ότι έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιόγκο μετά το 3-0 της Κύπρου, όταν όλη ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη η υπόθεση της πρόκρισης, άσχετα αν δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο πρόεδρος, όμως, έδειξε εμπράκτως το πόσο στηρίζει την ομάδα και πόσο επενδύει σε καλούς ποδοσφαιριστές. Θα έκαναν πολλοί αυτή την κίνηση; Προσωπικά δεν το πιστεύω. Οι περισσότεροι θα την άφηναν τη μεταγραφή για να σώσουν τα λεφτά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: