Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Το γκολ-"φάντασμα" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενα από τα πλέον απίστευτα τέρματα που έχουν κατακυρωθεί ποτέ είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι θεατές που βρέθηκαν στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ", στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Ρέντινγκ (2-2).

Στο 13ο λεπτό της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε ένα τέρμα που προήλθε από κόρνερ του Στέφεν Χαντ και μία κόντρα στον άσο των γηπεδούχων, Τζον Γιούστεϊς.

Σύμφωνα με τον βοηθό του αγώνα, Νάιτζελ Μπάνιστερ, πάντα, αφού τα ριπλέι του αγώνα επιβεβαίωσαν αυτό που σχεδόν όλοι είδαν δια γυμνού οφθαλμού. Οτι η μπάλα το πλησιέστερο που έφτασε στη γραμμή του τέρματος ήταν στα... δύο μέτρα!

"Ισως είναι η χειρότερη απόφαση διαιτητή που έχω δει ποτέ", δήλωσε ο Χαντ και λίγο αργότερα ο εξοργισμένος τεχνικός του, Εϊντι Μπόθροϊντ, πρόσθεσε: "Ηταν σαν να προσγειώθηκαν ΟΥΦΟ. Εχω μείνει άναυδος. Μίλησα στον διαιτητή που είπε ότι θα ακολουθήσει την απόφαση του βοηθού. Το πώς έφτασε σε αυτήν την απόφαση ήταν απίστευτο".

Ο συνάδελφός του και ευνοημένος εκ του αποτελέσματος Στιβ Κόπελ, προσπάθησε να κρατήσει μία ουδέτερη στάση: "Οταν σφύριξε ο διαιτητής, αναρωτήθηκα γιατί το έκανε. Δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί φάουλ. Εάν δεν ήταν γκολ, δεν το θέλουμε, αλλά αυτό που κάναμε ήταν να ακολουθήσουμε τις εντολές του διαιτητή. Το παιχνίδι χρειάζεται βίντεο".





Δεν υπάρχουν σχόλια: