Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2008

ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ


Δεν θα... τσιγκουνευτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού και θα ανταμείψει τους παίκτες της ομάδας, αν το «τριφύλλι» καταφέρει να φτάσει φέτος στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου. Αν μάλιστα, καταφέρουν οι «πράσινοι» να περάσουν και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τότε εκεί είναι που οι τσέπες τους θα... γεμίσουν ασφυκτικά.

Σε σχέση με την περσινή σεζόν το πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος είναι 15% μεγαλύτερο, κάτι που δίνει ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες και δείχνει παράλληλα και την δίψα και της διοίκησης για την επίτευξη του στόχου.

Για κάθε παίκτη θα υπάρχει αύξηση 10 ευρώ στο λεπτό συμμετοχής, ενώ θα παίρνει και 400 ευρώ παραπάνω στις νίκες (σε σχέση με πέρυσι). Όλα αυτά θα υπολογιστούν στο τέλος μόνο στην περίπτωση που το "τριφύλλι" τερματίσει πρώτο...

"Πληρώνει" και το Τσάμπιονς Λιγκ

Από εκεί και πέρα πλουσιοπάροχα θα ανταμειφθούν οι παίκτες αν περάσουν την φάση των ομίλων. Αν οι «πράσινοι» περάσουν οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν όλο το... πακέτο που θα έχει δώσει σαν μπόνους η Ούεφα στις νίκες και στις ισοπαλίες (600 χιλ. ευρώ ή 300 χιλ. ευρώ αντίστοιχα σε κάθε ματς). Αν δεν τα καταφέρουν οι παίκτες θα μοιραστούν τα μισά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρουν ως πριμ πρόκρισης στους ομίλους από: 20 χιλ. ευρώ κάθε βασικός, 15 χιλ. ευρώ αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή και από 10 χιλ. ευρώ οι υπόλοιποι.

Τέλος μεγάλο πριμ περιμένει τους παίκτες του «τριφυλλιού» και στην περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου. Το ποσό δεν έχει συζητηθεί, αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο πως θα... ξοδευτούν, αφού επιθυμούν και αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: