Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Αποθέωση για Ολυμπιακό !


Θερμή υποδοχή επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, που λίγο μετά τις 19:15 έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Περίπου 300 οπαδοί των πρωταθλητών αποθέωσαν τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ζήτησαν τη νίκη, στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.


Ενημέρωση για τους εκδρομείς στην Αυστρία


Ανακοίνωση για τον τρόπο μετακίνησης των οπαδών που θα ταξιδέψουν στη Δανία για το ματς με τη Νόρτζελαντ, εξέδωσε ο Ολυμπιακός, μετά από ενημέρωση που είχε από τον σύλλογο της Δανίας.

«Η Νόρτζελαντ ενημέρωσε την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ότι λόγω κατασκευαστικών έργων που γίνονται στην σιδηροδρομική γραμμή που οδηγεί στο γήπεδο «Farum Park», θα υπάρχουν 10 πούλμαν (συνολικής χωρητικότητας 600 θέσεων) τα οποία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τόσο από το κέντρο της Κοπεγχάγης στο γήπεδο, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα από το γήπεδο στην Κοπεγχάγη. Πιο συγκεκριμένα τα πούλμαν θα είναι σταθμευμένα στην λεωφόρο H. C. Andersen, μπροστά από το Δημαρχείο της Κοπεγχάγης στο σημείο όπου βρίσκεται το άγαλμα του H. C. Andersen. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 16:00 (τοπική ώρα) για το Farum και θα φτάσουν στο γήπεδο στις 16:40 (τοπική ώρα), ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα αναχωρήσουν για την Κοπεγχάγη στις 20:00 (τοπική ώρα) και θα φτάσουν στην πρωτεύουσα της Δανίας στις 20:40 (τοπική ώρα). Σημειώνεται ότι η μεταφορά θα είναι χωρίς χρέωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: