Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

Βαλβέρδε κατά Λέτο


Πυρ και μανία ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, για τον τρόπο που αγωνίστηκε στα πρώτα 20 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης με τον Ιωνικό, χθες. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε αλλαγή τον Αργεντινό, που φάνηκε ότι δε συμφωνούσε καθόλου με την επιλογή του προπονητή του, και στην ανάπαυλα του παιχνιδιού μπήκε με άγριες διαθέσεις στα αποδυτήρια!..

Ο 44χρονος τεχνικός, με το που συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες και έκλεισε η πόρτα για τις απαραίτητες οδηγίες, είπε απευθυνόμενος στον 21χρονο άσο: «Εκνευρίζομαι για εσένα. Οι συμπαίκτες σου τρέχουν, προσπαθούν, τα δίνουν όλα και εσύ δεν κάνεις τίποτα. Την επόμενη φορά δεν θα παίξεις!». Ο Λέτο δεν απάντησε, παρά μόνο με τις κινήσεις του έδειχνε ότι δεν κατάλαβε τι είχε κάνει λάθος.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να μιλήσουν σήμερα ή αύριο για το θέμα, καθώς η αντίδραση του Λέτο όταν είδε ότι θα γίνει αλλαγή (πέταξε τις καλαμίδες του, στους φίλους του Ολυμπιακού), δεν ήταν η καλύτερη. Από την άλλη, ο Βαλβέρδε περιμένει πολλά περισσότερα από τον αριστεροπόδαρο άσο, που ήρθε στην Ελλάδα μετά από δική του εισήγηση, και μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει απόλυτα την επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: