Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2008

Καραγκούνης: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται αυτό το πέναλτι...


Καραγκούνης: «Είχαμε τον έλεγχο. Η ΑΕΚ έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Εντίνιο να πάει τόσο κάτω. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Μετά είχαμε και πάλι τον έλεγχο, η ΑΕΚ έπαιζε πίσω για να διαφυλάξει το σκορ και πήγαμε στα αποδυτήρια με δεύτερο γκολ. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται αυτό το πέναλτι. Αν και δεν είναι δουλειά δική μας, όπως μίλησα και με τους συμπαίκτες μου, δεν υπάρχει πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε, δεν είχαμε φάσεις, η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά, έπαιξε πιο ψυχωμένα και στο τέλος οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Ελπίζω να παίζουμε καλύτερα, πιο ουσιαστικά. Είχαμε την υπεροχή στον αγώνα, αλλά όχι τις ευκαιρίες που θέλαμε. Μετά δεν εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα. Δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε με ήττα σε ένα ντέρμπι, γιατί σίγουρα είναι η 1η αγωνιστική. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος και να έχουμε πιο μεγάλη ουσία».

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Δεν υπήρχε πέναλτι. Είναι κρίμα που δόθηκε. Είναι λανθασμένη επιλογή του βοηθού διαιτητή. Ήταν πολλοί παίκτες στη μεγάλη περιοχή. Ήμουν κι εγώ εκεί και το είδα. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί κανείς μία τέτοια ήττα. Είναι ευνοϊκό για τον Παναθηναϊκό που μεσολαβεί η διακοπή και εκεί πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη μας. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στην πορεία θα κοιτάξουμε πώς να βελτιώσουμε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού μας και θα κοιτάξουμε το μέλλον μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Σαριέγκι: «Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Εμείς δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν υπάρχει πέναλτι. Υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά στο βοηθό και όταν τον ρωτούσαμε ποιος το έκανε δεν μας έλεγε, δεν ήξερε. Σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να βελτιωθούμε. Έχουμε χρόνο και πρέπει να παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: