Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Σχέδια νίκης από Δώνη ενόψει ΠΑΟΚ


Μειωμένης διάρκειας, αλλά όχι και έντασης, ήταν η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στους Θρακομακεδόνες νωρίς το πρωί και ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους κάνοντας ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής για περίπου μισή ώρα υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου. Υστερα, ο Γιώργος Δώνης δούλεψε με τους παίκτες του πάνω σε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο 40χρονος τεχνικός παρατήρησε αβίαστα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και επιπολαιότητα στις μεταβιβάσεις, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανεβάσει αρκετές φορές τον τόνο της φωνής του. «Δεν θα πάρετε ποτέ την μπάλα, κοιτώντας τη με τα μάτια», είπε. Ομως, όπως ήταν φυσικό, οι φωνές του προπονητή είχαν αποτέλεσμα.
Μπλάνκο, Σκόκο, Εντίνιο η τριπλέτα της επίθεσης

Από εκεί και πέρα, δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην τριάδα της επίθεσης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Δώνης. Ο τεχνικός της Ενωσης έχει δώσει σαφές προβάδισμα στους Μπλάνκο, Σκόκο και Εντίνιο για να ξεκινήσουν τον αγώνα με τον «δικέφαλο του βορρά», ενώ τον Ραφίκ Τζιμπούρ θα τον χρησιμοποιήσει μόνο αν χρειαστεί.

Πλιάτσικας-Ρίκκα για τη θέση του Καφέ

Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Δώνης έχει ήδη κατασταλάξει στους δύο εκ των τριών παικτών που θα χρησιμοποιήσει, οι οποίοι είναι οι Πελετιέρι και Μπασινάς. Ομως, λόγω του ότι ο Παντελής Καφές ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα -ενδέχεται να χάσει και τη σημερινή προπόνηση- τη θέση του διεκδικούν οι Βασίλης Πλάτσικας και Αντώνης Ρίκκα, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρώς προβάδισμα.
Γεωργέα αντί Ράμος

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 49χρονος τεχνικός έχει στα υπόψη του και τον Γεωργέα, τον οποίο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αντί του Ράμος. Από εκεί κι έπειτα, όλα δείχνουν πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, ενώ ο Χουανφράν αριστερά και οι Κυργιάκος και Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: