Σάββατο, Σεπτεμβρίου 06, 2008

Σαρωτικός... ο Ολυμπιακός !


Σε ένα γήπεδο... χωράφι, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ιωνικό, επικρατώντας με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νεάπολη. Οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έστω κι αν αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση. Πρώτο γκολ για τον Ντιόγκο με τη φανέλα του νταμπλούχου Ελλάδας!

Ο Κοβάτσεβιτς άνοιξε το σκορ στο 20', ενώ στο 27' η ομάδα της Β' Εθνικής ισοφάρισε με πέναλτι του Φαμπίνιο στο 27'. Στο 33', ο Ντιόγκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι "έγραψε" το 2-1, ο Γκαλέτι στο 63' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Όσκαρ στο 67'.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με ένα άκρως επιθετικό σχήμα και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο είδε τους παίκτες του να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, να χάνουν πολλές ευκαιρίες και να πετυχαίνουν τέσσερα τέρματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Νίκος Γκουλής): Μπαρτζώκας, Παπαζούδης, Λοϊζίδης, Πέτρου, Αναστασιάδης, Φαμπίνιο, Χατζής, Γάλας, Ουκάρ, Γκόγκας, Φουκούντα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κόβατς, Πάντος, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Μενδρινός, Μπελούτσι, Όσκαρ, Λέτο (19' Νικλητσιώτης), Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: