Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 03, 2008

Κόκκαλης σε Καστίγιο: Ο Βαλβέρδε δεν είναι Μπάγεβιτς ή Σόλιντ!


Μπορεί η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο να μην προχώρησε στον Ολυμπιακό, οι επαφές που είχε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όμως, είναι γεγονός. Οι δύο άνδρες μίλησαν μερικές φορές τηλεφωνικά, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει στον αριστεροπόδαρο φορ ότι θα αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν! Ήταν τέτοια η βεβαιότητα των δύο πλευρών για συνεργασία, που σε μια από τις τελευταίες τηλεφωνικές τους επικοινωνίες, ο ισχυρός άνδρας της «κόκκινης» ΠΑΕ, είπε στον Καστίγιο:

«Δεν πιστεύω να έχουμε κανένα πρόβλημα με τον προπονητή! Να κάνεις τίποτα... κόλπα όπως με τον Μπάγεβιτς και τον Σόλιντ. Ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής, θα το δεις κι εσύ», ήταν τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που από ό,τι φαίνεται ήταν κι ίδιος πεπεισμένος ότι ο 24χρονος στράικερ θα πιάσει ξανά Λιμάνι.

Σήμερα η απόφαση του Καστίγιο
Σήμερα, πάντως, αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση ο Νέρι Καστίγιο, αναφορικά με το μέλλον του. Ο Μεξικανός θα συμβουλευτεί τους δικηγόρους του και θα πράξει ανάλογα. Θα αποφασίσει δηλαδή αν θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ ή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαχτάρ, έστω μέχρι το Γενάρη.

Ο Καστίγιο είναι βέβαιος ότι θα δικαιωθεί από τη ΦΙΦΑ, καθώς η καταγγελία που σκοπεύει να κάνει, θα σχετίζεται με τη «διάθεση» της διοίκησης της ουκρανικής ομάδας, να του χαλάσει κάθε ευκαιρία για πάρει μεταγραφή.

Τώρα κατά πόσο αυτό θα τον φέρει κοντά στον Ολυμπιακό, θα φανεί με το χρόνο. Καλά πληροφορημένες πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρουν ότι στην ομάδα δε θέλουν να έχουν καμία εμπλοκή στις κινήσεις του ποδοσφαιριστή, που μπορεί αργότερα να βγουν ζημιογόνες για το σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: