Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2008

Ντιόγκο: "Ήταν καθαρό γκολ" (βιντεο)


Ντιόγκο: "Ήταν καθαρό το γκολ"

Την πεποίθηση του πως το γκολ που πέτυχε στο Παγκρήτιο και ακυρώθηκε από τον Μαζαράκο, ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει, εξέφρασε ο Ντιόγκο.

Ο Βραζιλιάνος άσος σε δηλώσεις του μετά το ισόπαλο ματς με τον ΟΦΗ υπογράμμισε: "Προσωπική γνώμη είναι ότι δεν έκανα φάουλ και ήταν καθαρό το γκολ".

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός έκανε κακό παιχνίδι, δήλωσε: "Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, δύσκολο το γήπεδο γενικά ένα δύσκολο ματς για εμάς".

Ραούλ Μπράβο: "Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν"

Το αποτέλεσμα θα επηρεάσει ενόψει ΑΕΚ: "Εντελώς διαφορετικό. Μπροστά στο κόσμο μας είμαστε πολύ καλύτεροι. Και φέτος αλλά και πέρσι που θυμάμαι δυσκολευόμασταν εκτός γιατί οι αντίπαλοι θεωρήσαν ότι ήταν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Όλοι θέλαν να μας κερδίσουν. Δεν βλέπω το ματς σαν δύο χαμένους βαθμούς αλλα σαν έναν κερδισμένο πόντο".

Από τη μεριά του ο Γιάννης Ταραλίδης υπογράμμισε: "Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε και είμασταν έτοιμοι. Σε κάθε μεγάλο ματς μας δίνουν μπόνους δεν μας έδωσαν μόνο τώρα. Το ότι φέραμε το Χ με ΟΣΦΠ είναι κατόρθωμα για εμάς"

Βαλβέρδε: "Ήταν πέναλτι στον Μπελούτσι"

Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο βαθμών, αλλά στάθηκε στην περίπτωση πέναλτι του Μπελούτσι.

"Το πιο σημαντικό για τα εκτός έδρας ματς είναι να κρατάμε το μηδέν και θέλουμε να έχουμε ευκαιρίες όπως είχαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά να έχουμε και στο πρώτο. Ήταν δύσκολο να βάλουμε γκολ γιατί γινόντουσαν πολλά φάουλ και το παιχνίδι σταματούσε συνέχεια.

Με προβληματίζει η εικόνα στα εκτός έδρας ματς όμως βλέπω ότι δεν το αντιμετωπίζουμε μόνο εμείς. Είναι διαφορετικό τα εκτός και τα εντός. Όπως το έχουμε εμείς το πρόβλημα το είδα και στον ΠΑΟ. Μπορούμε να μιλήσουμε και για την Λάρισα και θέλω να σας πως ότι βλέπω όλα τα ελληνικά παιχνίδια.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και γι' αυτό το λόγο πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα, να πρεσάρουμε αλλά να βελτιωθούμε και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν μπορώ να πω για τον ΟΦΗ, αυτοί είχαν μια κλασική ευκαιρία στο α' μέρος, ενώ εμείς είχαμε 3-4 στο β' και νομίζω ότι το πέναλτι του Μπελούτσι ήταν και έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά το ότι δεν κερδίσαμε είναι πρόβλημα μας.

Ο Ντάρκο είναι πολύ σημαντικός για εμάς όταν ελέγχουμε το παιχνίδι γιατί υπάρχει σέντρα και παιχνίδι στην μεγάλη περιοχή που είναι ο χώρος του. Όταν όμως το ματς είναι έξω από την περιοχή, χρειαζόμαστε άλλα χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα. Γι' αυτό έβαλα τον Ντάρκο γιατί είχαμε το παιχνίδι και γινόντουσαν σέντρες. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα βρούμε πολύ σκληρές ομάδες και δύσκολες έξω από το Καραϊσκάκη
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: